Vind de perfecte tuinplant voor jou

Al 32 jaar dé tuinspecialist
Bekijk alle categorien arrow-right

Snel klaar voor minder geld?

Met onze kant-en-klare borderpakketten straalt je tuin in no time!
Bekijk borderpakketten arrow-right
Vind de perfecte tuinplant voor jou
Favorieten van klanten

Populaire categorieën

Wij staan voor u klaar!
Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

trustedshops thuiswinkel-waarborg trust-ecommerce-europe
trustedshops thuiswinkel-waarborg trust-ecommerce-europe
Reviews

Wat vinden klanten van Tuinplanten.nl?

4.37/5
star star star star star
star star star star star
Prima planten. Goed geworteld en keurig verpakt met schema.
Ed
star star star star star
Prima planten, snelle levering. Wat kan ik nog meer zeggen.
J
star star star star star
Duidelijke webwinkel, met ruime informatie over de planten en hagen . Een dikke pluim.
Herman
star star star star star
Alles keurig verpakt en duidelijk beschreven ontvangen
Barbara
star star star star star
Buitenkijken

#mijntuinplanten

Onze klanten genieten elke dag van hun prachtige tuinplanten. Deel jouw bloeiende tuin via social media en tag @tuinplanten.nl. We delen hier de mooiste foto’s!
Waarom shoppen bij Tuinplanten.nl
leaf

Direct van de kweker

Geen onnodige ritjes door heel nederland en overbodige verlading kosten. Dit maakt onze producten duurzamer en betaalbaarder!
truck

Duurzame verzending

Wij verzenden zoveel mogelijk planten tegelijk op een super efficiënte manier.
fast

Optimale planning

Jij kiest je eigen bezorgweek. Yes, week ipv dag. Zo kunnen we onze bezorgingen zo veel mogelijk combineren met andere adressen in de buurt. Dat is pas duurzaam!
Over Tuinplanten.nl

Tuinplanten in alle soorten bij Tuinplanten.nl

Als je van plan bent om snel en efficiënt online tuinplanten te kopen, ben je bij Tuinplanten.nl aan het juiste adres! In onze webshop bieden wij je diverse kwalitatief goede tuinplanten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kun je rekenen op een uitstekende service. In de webshop kun je makkelijk navigeren en zie je in een oogopslag een compact overzicht van allerlei belangrijke productinformatie zoals de plantensoort, de afmeting, de prijs en uiteraard de beschikbaarheid. Bovendien kun je op onze website ook veel interessante informatie over verschillende plantensoorten nalezen, waardoor je makkelijker een juiste keuze kunt maken en je plantenkennis vergroot. Wanneer je je online bestelling plaatst, ben je ervan verzekerd dat de tuinplant direct vanuit de kweker naar je thuisadres wordt verzonden. Op die manier bespaar je veel tijd en moeite en kun je direct in de tuin aan de slag!

De tuinplanten van Tuinplanten.nl

Er bestaan oneindig veel soorten planten voor in de tuin. Daarom bieden wij je een selectie van de beste en meest geschikte tuinplanten aan. Wat dacht je van een haag van de welbekende wintergroene coniferen, zoals de taxus of de thuja? Het effect van deze hagen is groots. Ze zijn winterhard en gaan daarom zeer lang mee. Bovendien groeien ze snel en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Vanwege de dichte massa bieden ze veel privacy en beschutting. Haagplanten zoals de buxus en de laurierkers zijn eveneens winterhard en gedijen uitstekend in een koud of mild klimaat.

De buxus is een langzame groeier die je tuin een klassieke uitstraling geeft en vaak garant staat voor een mooie gevormde, strakke heg. Daarnaast is hij, net als de laurierkers, zeer makkelijk te onderhouden. De laurierkers groeit over het algemeen sneller en valt vrij breed uit, desondanks blijft het een bijzonder blikdichte haag met een constante groene kleur. Naast wintergroene haagplanten bieden wij ook bladverliezende haagplanten en struiken zoals de liguster, de beukenhaag of de haagbeuk aan. Ondanks dat ze in de loop van het jaar of tijdens de winter hun blad verliezen, hebben ze een tijdje mooie herfstkleuren of zelfs kleine bloemen. Regelmatig snoeien is bij deze soorten haagplanten echter zeer belangrijk. Naast ons assortiment aan haagplanten bieden we ook een groot assortiment tuinplanten, zoals klimplanten, siergrassen en borderpakketten.

Bekijk meer arrow-down
Bekijk minder arrow-up
Tuinplanten in alle soorten bij Tuinplanten.nl
loader
Laden...